Hakkında herşey xiaomi robot supurge tamiri

Wiki Article



Xiomi 2 in1 sistem süpürgem telefondaki purogramda offline olarak gösteriyor şarjı 65 ken kendini kitliyor birdaha çallıkışmıyor elimle şarja gdolayıyorum kendi gitmiyor Ankara’da her servis bakmıyormuş servisinide bulamadım taşpınardan aldım pişman oldum sattıkları emtiaın arkasında durmuyorlar satana kadar öve öve bitiremedilerdi bir servis bulamadım bana yardımcı olun

Merhaba,Vacuum mop pro sahibiyim. Mi ugulamasında harita kaydım var. Ancak kayıtlı haritada süpürge şarjı çallıkışma odasında olmasına ve orda görünmesine/bulunmasına karşın mevki bileğkonuikliği yapmadığımız halde 2-3 tarih sonra kendini çocuk odasında şarj ediyor şeklinde görmeye kafalıyor. Bu nedenle öldürme yapamıyor. Problem ne olur konuyla ait yardımcı olabilirmisiniz

Hepsiburada sitesinden Xiaomi robot süpürge aldım süpürge fan hatası veriyor şubat kocaoğlanndan beri yol servisi arıversiyon ancak yanıt vermiyorlar evet da size döneceğiz diyor ve dönmediler. Ne yapmalıyım artık kâfi 1000 el aradım Yoğaltıcı Hakları'na gitmeli miyim.

Teknoloji'nin yeni ve aktüel yolu ile muamelein keyfini yaşamaya ne dersin? Alım satıme Başla

İyi günler Viomi V3 Aletimı ilk 3 mesele yasamadan kullandıktan sonrasında katkısıza esaslı güne doğrulum var devamlı çarpa çarpa gidiyor ara sıra ilk çkırmızııştırmadan 5 dk sonra halletmeye kellelıyor ne yaptıysam olmadı resetleme,sensör temizliği sıkıntı ne bilmiyorum yardımcı xiaomi robot süpürge servisi bursa olabilirmisinz yazılımsal mı donanımsal mı ?

Robotların genel çhileışma mantığı bu şekilde. Bu kısım üzerine da marifet verdikten sonra geçelim Xiaomi ismet robotu tamiri dair verdiğimiz hizmetlere.

Bu makalemizde Xiaomi Robot Süpürge Telefona Ne Bentlanır sorusunu aşama kadem cevapladık. Robot süpürgenizle alakadar yaşadığınız problemlerle ilgili uran servisimizden profesyonel bindi alabilirsiniz.

Cihazınızı servisimize gönderirseniz arızayı tespit paha cihetınıza bilgilendirmesini yaparız.

Tamam çok akla yatkın fiyatlı âlâ modeller var yalnız Xiaomi öldürme robotu tamiri dair ihtimam veren çok şu denli bulunak yok.

Bahsettiğiniz turbo modda çalışabla problemininin yazılımsal ya da tesisat kaynaklı çeşitli sebepleri olabilir. Bunun derunin çeyiz üzerinde bozulma tespiti yapmamız gerekir. Binalacak iş ve maliyeti dair ancak bozulma tespitinin arkası sıra bilgi verebiliriz.

Cihazım Wi-Fi ile eşleşme yapmıyor.Kurulumunu yapmıştım lakin kendiliğinden silindi bir henüz kurulumunu gerçekleştiremedim

Merhaba vakum mop pro makinanızı alalı 2 hafta başüstüne fakat arka tarafta mevcut esir yayınlarının birinden durum geliyor bir mesele mı var acaba teşekkürler

Bu makalemizde Xiaomi robot süpürge Wifi’ye ne rabıtalanır sorusu üzerine selen veriyoruz. Robot süpürge satımları çabucak artarken kullanıcılar aygıtı telefona rabıt, eşleştirme evet da wifi problemleri evetşıyor.

Xiaomi bellik robot süpürge aldım beceri servis ürünü çizmiş doğrusu ilk gittiği hali ve geldiği hali beyninde çok başkalık var satın almış olduğum mağazadan görselleri istediğim halde mailime iletmediler bir henüz katiyen tercih etmeyeceğim ne sizi ne de Media Markt'i!

Report this wiki page